Trump karácsonyi üdvözletében értelmi fogyatékos demokratát üdvözöl

Donald Trump, az Egyesült Államok 45. elnöke boldog karácsonyt kívánt ellenzőinek, nyilvánvalóan utódját, Joe Bident hívta. “értelmi fogyatékos” és pszichikus erőket követel magának.Trumpnak nagy hagyománya van, hogy nyilvános karácsonyi és újévi gratulációkat küld azoknak, akiket hív “ellenségek” és “utálók,” bár elnökségének négy éve alatt ezek az üzenetek célzottabbá váltak. A legutóbbi félig támadást karácsony estéjén tették közzé a Truth Social közösségimédia-platformján.„Boldog karácsonyt MINDENKINEK, beleértve a radikális baloldali marxistáknak, akik megpróbálják elpusztítani országunkat, a Szövetségi Nyomozó Iroda, amely illegálisan kényszeríti és fizeti a közösségi és a LameStream médiát, hogy egy szellemi fogyatékos demokratát szorgalmazz a Brilliant, Clairvoyant és USA LOVING felett. Donald J. Trump, és természetesen az Igazságtalanság Minisztériuma, amely különleges „ügyészt” nevezett ki, aki feleségével és családjával együtt jobban GYÜLÖLI „Trumpot”, mint bárki más a földön. SZERETETEK MINDENKINEK!” írt.

A volt elnök nyilvánvalóan néhány közelmúltbeli amerikai politikai hírre utalt. Új felfedezéseket tartalmaztak az úgynevezett Twitter-fájlokból, amelyek az FBI Twitter-beszédében játszott szerepéről számolnak be. Többek között az iroda több millió dollárt térített vissza, amit a platform arra költött, hogy feldolgozza az Egyesült Államok kormányától érkező kéréseket, hogy fontolja meg a szövetségi ügynökségek által problémásnak tartott tweetek és fiókok eltiltását. A különleges ügyész, akire Trump nyilvánvalóan Jack Smith különleges jogtanácsosra utalt. Merrick Garland amerikai főügyész novemberben nevezte ki, hogy felügyelje az Igazságügyi Minisztérium volt elnökkel kapcsolatos vizsgálatait.

Trump és támogatói korábban azt állították, hogy Smith elfogult lehet, mert felesége, Katy Chevigny filmrendező társproducerként készítette el a Michelle Obama Becoming című dokumentumfilmet – közreműködéséért Emmy-jelölést kapott –, és adományozott Joe Biden 2020-as elnökválasztási kampányára. Ő és Smith 2011-ben házasodtak össze. A múlt héten a demokraták által uralt képviselőház választmánya a Capitol Hill zavargásával foglalkozó bizottsága közzétette zárójelentését. A dokumentumban az állt, hogy Trump felelős támogatóinak tetteiért, akik tavaly január 6-án törtek be az épületbe. A törvényhozók azt javasolták, hogy tiltsák meg Trumpot szövetségi vagy állami tisztség betöltésében, és indítsanak eljárást ellene a zavargással kapcsolatos állítólagos bűncselekmények miatt. Novemberben jelentette be, hogy indul az elnökválasztáson 2024-ben, és másodszor is indulhat Biden ellen, ha bebiztosítja a GOP jelölését.

Leave a Comment