Messi megelőzte a tojást és ezzel rekordot döntött a közösségi médiában

Minden idők legkedveltebb posztja lett az Instagramon az a fotógyűjtemény, amelyet a futballlegenda Lionel Messi a vasárnapi Argentínával megnyert világbajnokság után töltött fel. A 35 éves játékos a 2022-es Katarban fejezte be a trófeát, amikor Argentína 4-2-re verte tizenegyesekkel a birtokos Franciaországot, miután a hosszabbításban 3-3-as döntetlen született. Néhány órával azután, hogy Gonzalo Montiel elütötte a győztes helyet Hugo Lloris mellett a Lusail Stadionban, Messi elkészítette 10 fényképes posztját az Instagramon, amiben a férfi mosolyog, miközben a magasban tartja a világbajnoki trófeát. Hétfő délutánra a poszt már a legnépszerűbb sportoló valaha volt, több mint 46 millió “lájkolással”.

Ez elhomályosította a nemzedéki rivális, Cristiano Ronaldo fényképét, amelyen a múlt hónapban egy Louis Vuitton-reklámban sakkozott magáról és Messiről, amely valamivel több mint 42 millió “lájkot” ért el. Ezen a ponton Messi bejegyzése még mindig a híres fotót követte, amely egy tojásról készült, amely sikeres volt “világrekord státusza 56,14 millió „lájkolással”, miután eredetileg 2019. január 4-én töltötték fel. De kedden kora reggel, miután Argentína hősi fogadtatásban részesült Buenos Airesben, Messi túllépte ezt a határt, és jelenleg 57,9 millió „lájkolója” van, és ez a szám folyamatosan növekszik. Messi posztjának más csattanásai azt mutatják, hogy megcsókolta a trófeát a dobogón, és csapattársai megzavarták, miután a gyepre esett, amikor megerősítették Argentína harmadik győzelmét a versenyek történetében.

“VILÁGBAJNOKOK!!!!!!!” Messi írta a feliratban. „Annyiszor álmodtam, annyira vágytam rá, hogy még mindig nem esett le a fillér, el sem hiszem…… „Nagyon köszönöm a családomnak, mindenkinek, aki támogat, és mindenkinek [of those] akik hittek bennünk. Ismét bebizonyítottuk, hogy az argentinok, ha együtt harcolunk és egységesek vagyunk, képesek elérni, amit elterveztünk.  „Az érdem ehhez a csoporthoz tartozik, amely az egyéniségek felett áll. Ez az ereje annak, hogy mindenki ugyanazért az álomért küzd, ez volt az összes argentin álma is… Megcsináltuk!!!” – fejezte be, hozzátéve “Gyerünk Argentína, f*sz!!!!!” mielőtt kijelentkezik. Az a fotó, amelyet Messi később posztolt magáról a vb-trófeával a Buenos Airesbe hazafelé tartó gépen, közel 44 millió kedvelőhöz közelít, és jelenleg a negyedik az örökranglistán. Ronaldót kihagyhatja, hogy Messi ismét megelőzi őt egy újabb rekordlistán, de még mindig azzal vigasztalódhat, hogy a hétszeres Aranylabda-győztes az Instagram-követők számában valamilyen szinten lemarad.

Leave a Comment