Jogi nyilatkozat

Ha további információra van szüksége, vagy kérdése van webhelyünk felelősségkizárásával kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az [email protected] e-mail címen.

frissíti a felelősség kizárását

Az oldalon – https://topfreemagazines.com – található összes információ jóhiszeműen és csak általános tájékoztatás céljából került közzétételre. Az topfreemagazines nem garantálja ezen információk teljességét, megbízhatóságát vagy pontosságát. Az ezen az oldalon található információkkal kapcsolatos minden művelet (frissítések) az Ön felelősségére történik. Az topfreemagazines nem vállal felelősséget a weboldalunk használatával kapcsolatos veszteségekért és/vagy károkért.

Honlapunkon más webhelyeket is felkereshet az ilyen külső webhelyekre mutató hivatkozások használatával. Bár arra törekszünk, hogy csak jó minőségű linkeket biztosítsunk hasznos és etikus webhelyekre, nem tudjuk befolyásolni az ilyen webhelyek tartalmát vagy jellegét. Ezek a más webhelyekre mutató hivatkozások nem támogatják az adott webhelyek teljes tartalmát. A webhely- és tartalomtulajdonosok értesítés nélkül megváltozhatnak, és megjelenhetnek azelőtt, hogy eltávolítanánk az esetleg “rossz” linket.

Azt is tudnia kell, hogy más webhelyek eltérő adatvédelmi szabályzatokkal és feltételekkel rendelkezhetnek, amikor elhagyja webhelyünket, amelyekre nem vagyunk képesek ellenőrizni. Mielőtt üzleti tevékenységet folytatna vagy bármilyen információt megadna, olvassa el az adott webhelyek adatvédelmi szabályzatát és „Használati feltételeit”.

akkord

Oldalunk használatával Ön elfogadja a felelősségi nyilatkozatunkat és annak feltételeit.

Frissítés

Ha frissítjük, módosítjuk vagy módosítjuk ezt a dokumentumot, a változtatások itt egyértelműen felsorolásra kerülnek.