Berlusconi prostituáltakkal teli buszt ígér a labdarúgóknak

Silvio Berlusconi volt olasz miniszterelnököt bírálatok érte, miután az interneten megjelent egy videó, amelyben azt mondta a Monza futballcsapatának játékosainak, hogy ellátja őketkurvák busza” ha bebiztosították a győzelmet egy rivális csapat ellen. A gyakran ellentmondásos olasz egykori vezető a Serie A csapat tulajdonosa, akit a „nőgyűlölő” hiszen megjelent a közösségi oldalakon a videoklip, amelyet a csapat e heti karácsonyi partiján forgattak. “Mondtam a srácoknak… most a Milanban, a Juventusban fogtok játszani. Ha nyersz az egyik legjobb csapat ellen, behozok egy busz kurvákat az öltözőbe” – mondta a 86 éves Berlusconi a rövid felvételen. Berlusconi három alkalommal volt olasz miniszterelnök, de gyakran került a viták középpontjába.

2011-ben nyomozást indítottak ellene, mert állítólag szexelt egy kiskorú prostituálttal az egyik hírhedt nőnél. bunga bunga felek – de később felmentették a vádak alól, miután a bíró megállapította, hogy Berlusconi nem tudott arról, hogy a lány kiskorú. Berlusconi tagadta az ellene felhozott vádakat. Berlusconi úgy utasította el a legutóbbi felháborodást, hogy csak „öltözői beszélgetés“, és megtámadta kritikusait, amiért azt mondta,a humor hiánya.” “Őszintén szólva nem hittem, és senki sem tudta elképzelni, hogy egy egyszerű szellemes és egyértelműen paradox „öltözős” vicc, amelyet Monza futballistáinak címeztem, olyan rosszindulatú, mint banális és irreális megjegyzéseket válthat ki.” – írta az Instagramon, fordítás után. “Együtt érzek ezekkel a kritikusokkal. Talán éppen a humor teljes hiánya teszi őket olyan szomorúvá és egyúttal olyan indokolatlanul gonosszá, amikor megtámadják azokat, akiket ellenségnek tartanak. De itt a karácsony. Szóval nekik is boldog szülinapot.”

Daniela Sbrollini olasz politikus ugyanakkor azt állította, hogy Berlusconimegjegyzései a legfrissebbek voltak a nyilvánosság előtt eltöltött évei alatt vitatott kijelentések sorában, és azt mondta, hogy „szokásos nőgyűlölő nyelvezet Berlusconitól. Rossz szájízű vicc, ami szótlanul hagy.” Berlusconi, aki korábban az olasz óriáscég, az AC Milan tulajdonosa volt, 2018-ban vásárolta meg a Monzát. Az előző szezonban feljutottak az élvonalba, szeptemberben pedig az egyik leghíresebb győzelmet arattak, amikor legyőzték a többszörös bajnok Juventust. A Monza jelenleg a 14. helyen áll a Serie A-ban, és január 4-én a Fiorentina ellen folytatja hazai mérkőzését.

Leave a Comment