A színész szabotázsszöget emelt a Rust forgatáson riport

A helyi seriff iroda felfedte Alec Baldwin üzeneteit az áldozat férjének, amelyben azt állították, hogy a filmsztárt beállították. A Santa Fe megyei seriff hivatala közzétett egy 550 oldalas jelentést, amely részletezi a „Rust” operatőr, Halyna Hutchins forgatási forgatása ügyében folytatott nyomozást, amelyet a film sztárja, Alec Baldwin egy kellékfegyverrel forgat. A pénteken közzétett szöveg olyan üzeneteket tartalmaz, amelyeket Baldwin telefonjáról küldtek a gyilkosság utáni hetekben, amelyekből kiderül, hogy a színész megpróbálta meggyőzni Hutchins férjét, hogy „s” áldozata lett.abotázs.” Baldwin alig két nappal azután kezdett SMS-t küldeni Matthew Hutchinsnak, hogy utóbbi feleségét tavaly októberben lelőtték a színész Colt 45-ös kellékével, és eleinte arról tájékoztatta őt, hogy ő és az operatőr is.azt hitte, hogy a fegyver üres“és később utalva egy “szabotázsszög.”

Fontos, hogy tartsa szem előtt: A Santa Fe seriff irodájából hiányozhat sem a készség, sem az akarat a szabotázs szögének megfelelő kivizsgálásához.– üzente Baldwin Hutchinsnak, hozzátéve:Azt mondták, hogy a programjuk az, hogy balesetként írják le és a polgári bíróság elé terjesztik.És mégis, minél többet tárnak elém bizonyos anomáliákról azon a napon, annál nyitottabb leszek. Kezdetben elutasítottam a szabotázsállítást. De nem tudni [sic]– folytatta a színész. Remélem, ezeknek az NM-eknek van érzékük ahhoz, hogy végigkísérjék– fejezte be Baldwin. Amikor Hutchins megkérdezte, ki beszélt neki anapirend” – hivatkozott több ügyvédre a színész. Kevesebb mint egy hónappal a lövöldözés után Baldwin sms-ben megkereste az egyik nyomozót, és megkérdezte, hogy a páncélos vagy a rendezőasszisztens utasított-e valaha valakit a forgatáson, hogy vizsgálja meg a fegyvereket, és azt állította, hogy soha nem mondták neki, hogy ilyen önellenőrzést hajtson végre. jelölje be. Két nappal később megkérdezte, lehetséges-e vádat emelni ellene – áll a jelentésben.

Baldwin beperelte a forgatócsoport több tagját és a fegyvert szállító cég tulajdonosát a hónap elején. A kereset azt állítja, hogy a szállító lőszert tárolt “véletlenül”, ami azt eredményezte, hogy élő golyók kerültek a díszletbe, miközben a legénység tagjainak elmulasztása miatt a biztonsági szabályok be nem tartása miatt a golyókat a fegyverbe töltötték, majd Hutchinsra lőttek. Az operatőr családja a múlt hónapban rendezett egy jogtalan halálesetet a Rozsda produkciós céggel, és a filmet januárban folytatják, Matthew Hutchins ügyvezető producerrel. A Santa Fe First Judicial District főügyész szóvivője a múlt hónapban azt mondta, hogy még nem született döntés arról, hogy vádat emeljenek-e Baldwin vagy az incidensben érintett más személyek ellen.

Leave a Comment