A szaúdi klub kommentálta Ronaldo ajánlatát

A szaúd-arábiai Al Nassr csapata azt állítja, hogy nem tárgyaltak Cristiano Ronalddal a portugál sztár szerződtetése iránti érdeklődésük miatt. A szaúdiak azonban felvetették, hogy a tárgyalásokra most kerülhet sor, miután Ronaldo világbajnoki feladatai véget értek. A 37 éves Ronaldo a múlt hónapban jégesővel távozott a Manchester Unitedtől, néhány nappal azután, hogy kirobbanó interjút adott a brit tévéműsorvezetőnek, Piers Morgannek, amelyben elítélte a klub új vezetőedzője, Erik Ten Hag és az Egyesült Államokban. székhelyű tulajdonosai a Glazer család. Azóta minden szem a szerződésen kívüli labdarúgó következő lépésére szegeződött – még akkor is, amikor Európa vezető klubjainak serege elhatárolja magát attól, hogy a veterán csatár megmozduljon.

Az egyik lehetséges úti cél Szaúd-Arábia, ahol az Öböl-menti állam látszólag korlátlan készpénztartaléka miatt Ronaldo messze a legjobban fizetett futballista a történelemben. A francia Rudi Garcia által irányított Al Nassr a szaúdi Premier League történetének egyik legsikeresebb csapata, és korábban egy lenyűgöző, 244 millió dolláros szerződésajánlattal állították kapcsolatban Ronaldónak. Mindazonáltal azt gondolták, hogy Ronaldo már régóta az európai futballban való maradást preferálta – bár a legutóbbi jelentések azt sugallják, hogy az ajánlatuk puszta pénzügyi ereje megfordíthatta a fejét. De ettől függetlenül Musalli Al-Muammar klubelnök a mellkasa közelében tartja lapjait a szupersztár labdarúgó jövőjéről. „Ki az a Ronaldo? Nem ismerem őt”, ő viccelődött az újságíróknak, amikor nemrégiben megkérdezték. “Ronaldo nem tárgyalt velünk, mert a világbajnoksággal volt elfoglalva. Amennyire én tudom, nem csak nálunk, hanem más kluboknál is. Nem számítottunk rá, hogy a tornák közepén döntt” – tette hozzá az SSC Sports szerint. „A legjobbakat kívánom Cristianónak bármilyen döntésben is.”

A csapatfőnök, Garcia is foglalkozott a spekulációkkal a hét elején, de kijelentette, hogy a folyamatos médiaőrület közepette nem akar további súlyt adni a pletykáknak. „Nem tudok semmit mondani Cristianóról, mert különben azonnal megjelenne a címlapokon: „Garcia: Ronaldóról”. Azt látom, hogy ez egy szappanopera volt, és nagyon fontos promóció volt Al Nassr számára– mondta Garcia MINT. “Semmi különös, de mindig is úgy gondoltam, hogy a nagyszerű játékosokat a legkönnyebb irányítani, mert nagyon intelligensek, ezt Francesco Tottival igazoltam a Románál. Jelenleg a cél Al Nassrral egyszerű: címeket nyerni.” Mindeközben Ronaldo állítólag a korábbi Real Madridnál edzett, és igyekszik megőrizni erőnlétét a következő lépése előtt, bárhol is legyen az.

Leave a Comment