A család nyilvánosságra hozta az amerikai futballújságíró halálának okát

Grant Wahl amerikai futballriporter aorta aneurizma szakadásában halt meg – közölte felesége, Dr. Celine Gounder. A 49 éves Wahl összeesett és meghalt a sajtópáholyban, miközben a 2022-es katari világbajnokság negyeddöntőjének Argentína–Hollandia mérkőzéséről tudósított múlt pénteken. Wahl holtteste hétfőn érkezett vissza az Egyesült Államokba boncolásra. Szerdán a CBS Mornings című televíziós műsorban Grounder azt mondta, hogy férje egy aorta aneurizma miatt halt meg, amely kirepedt. “Ez csak egy ezek közül a dolgok közül, amelyek valószínűleg évek óta készülődtek, és bármilyen okból is történt ez ebben az időben.” azt mondta.

Grounder közleményt adott ki, amely szerint Wahl meghalt “egy lassan növekvő, fel nem észlelhető felszálló aorta aneurizma szakadása hemopericardiummal” amint azt a New York City Medical Examiner’s Office által végzett boncolás megállapította. „A nem sokkal a halála előtt tapasztalt mellkasi nyomás jelenthette a kezdeti tüneteket. Semmiféle újraélesztés vagy sokk nem mentette volna meg” – tette hozzá Földelő. Hangsúlyozta, hogy nincs semmi “aljas” Wahl haláláról – az újságíró testvére, Eric javaslatai nyomán, közvetlenül a halála után. Eric Wahl, aki meleg, azt állította, hogy szabálytalanság történhetett, miután Grant Wahl egy LMBTQ-párti pólóban próbált hozzáférni az Egyesült Államok Wales elleni nyitócsoportmérkőzésének sajtópáholyához, majd később közölte bátyjával, hogy meghalt. fenyegetés a tettért.

Eric Wahl később visszavonta ezeket az állításokat, és bocsánatot kért, mondván “megbántam” a videó elkészítése. Grant Wahl panaszkodott, hogy rosszul érzi magát a halála előtti napokban, és elárulta, hogy a világbajnokság médiaközpontjának klinikáján keresett segítséget, ahol arra a következtetésre jutottak, hogy hörghurutja van. A testét mondta “lerobbant” miután keveset aludt, és nagy stressztől szenvedett nagy munkaterhelés mellett. „Elég rosszra fordult a mellkasom szorítása, a szorítás, a nyomás. Elég szőrösnek érzem magam, rossz” – mondta Chris Wittyngham társműsorvezetőjének a Futbol és Grant Wahl podcast egyik epizódjában, néhány nappal a halála előtt. CBS-fellépésében Gounder elmondta, hogy a férje az “Annyira sok ember szereti” az őt ért bánattal az újságírási iparban “mint egy meleg ölelés, amikor igazán szüksége van rá.”

Leave a Comment